Hem » Referenser

Referenser

Östra Sjukhuset Göteborg

På Östra har vi en engagerande process att aktivt delta, i förändringsarbetet på att trygga framtiden. Med ex. byta ut gamla brandpartier till nya, som uppfyller dagens hårdare karv. Här har vi i samband med ny installation, även monterat nya dörröppnare enligt tillgänglighetskravet som ställts. Dessa uppfyller givetvis EU normen ”16005” krav.

Valet av öppnare har varit Entrematic EMSW, vilken är en hydraulisk öppnare, som utrustats med övervakade säkerhetslister, så att tryggheten i att dörren inte skadar någon, när den är i drift. Allt har anpassats in i befintligt passersystem, enligt kundens önskemål.

Hemsida: www.sahlgrenska.se

Rise ”SP Provningsanstalten Borås”

På Sp fastigheter. Utför vi service av olika dörröppnare in till de olika avdelningar. Här är vi även med vid nya Project och monterar eller anpassar befintliga dörrar med nya automatiker. Vi använde i huvudsak Entrematic EMSW, eller anpassar efter kundens behov.

Hemsida: www.sp.se

Före och efter utbyte av dörrparti på Provningsanstalten Borås, här är det ett gammalt parti som bytts ut, till ett nytt efter dagens brand krav, där vi även monterat nya dörröppnare för att se till kundens behov, vi har även anpassat dörrbladet, så de med lätthet uppfyller samtliga tillgänglighetskrav och även kan passera med gods på Euro pall utan risk för att det tar i någonstans.

Flexator

Här monterar vi nya öppnare, efter att kunden har beställt de olika projekten. Vanligen är det Entrematic EMSW öppnare som används, men även Entrematic EMSL skjutdörrar monteras, för att tillmötes gå kundens behov av lättillgänglig dörrmiljö.

Ex. Apotek, sjukhus, förskolor. Som är placerad lite varstans i Sverige.

Hemsida: www.flexator.se

Cernera Fastigheter Borås

Här jobbar vi med olika projekt, efter kundens önskemål. Det är ny försäljning, service, underhåll och andra frågor.

Ex. Elonbutiken Druvefors Borås, där återanvändes ett gammalt dörrparti med Besam skjutdörrar, till deras nya entré, lösningen blev en helt ny entré som kunden blev nöjd med.

Andra ex. justering av entrédörrar till olika affärer på Cerneras fastighetsbestånd.

Hemsida: cernera.se

Pallashuset ”Åhléns, Borås”

Här är en av entréerna anpassade efter kundens behov, Här används Entrematic EMSL Skjutdörrs öppnare, I hela Pallashuset är det dörröppnare av märket Entrematic då kunden vill ha ett fungerande dörrsystem, från ett och samma märke.

×
MENY